Tesla Model 3 gulvmatter

Når du setter deg inn i din Tesla Model 3, fortjener du en kjøreopplevelse som både ser bra ut og føles flott. Våre spesialdesignede gulvmatter gir deg ikke bare beskyttelse mot elementene, men de gir også interiøret i bilen din et løft. Med våre toppkvalitets gummimatter trenger du ikke bekymre deg for søl eller skitt som kan skade bilens innvendige utseende. Uansett værforhold, holder våre helårs gummimatter bilen din ren og pen samtidig som de gir den et stilfullt preg.

Kvalitets gummimatter laget for Model 3/ Model 3 "facelift" (2021+)

Er du lei av å rengjøre bilen din etter en lang kjøretur i dårlig vær? Vi har løsningen for deg! Våre 3D allværsmatter er designet spesielt for din Tesla Model 3, og tilbyr både stil og funksjonalitet.

Overlegen beskyttelse med perfekt passform

Gulvmattene er laget av høykvalitets materialer som tåler tøffe forhold og holder bilen din ren og pen. Med høy kant foran og bak, gir de overlegen beskyttelse mot vann, snø, søle og annet søl. Her er noen av fordelene:

  • Perfekt passform: Designet spesielt for Tesla Model 3 for å sikre en sømløs passform.
  • Høy kant: Beskytter bilens interiør mot væskesøl og smuss.
  • Lett å rengjøre: Bare tørk av med en fuktig klut eller vask med såpe og vann.
  • Holdbarhet: Laget for å vare, med motstand mot slitasje, falming og deformasjon.

Kvalitet du kan stole på

Som en norsk nettbutikk er vi stolte av å tilby produkter av høyeste kvalitet. Våre gummimatter sikrer at interiøret ditt blir godt tatt vare på. De er enkle å ta ut for rengjøring og sitter perfekt takket være et flott 3D-design.

Tilpasset alle Tesla Model 3 årsmodeller

Uansett hvilken årsmodell av Tesla Model 3 du har, passer våre gulvmatter perfekt. Merk at de ikke passer til Highland-modellen, som du finner i egen kategori.

Bestill nå og gi bilen din den beskyttelsen den fortjener

Ikke la dårlig vær ødelegge interiøret i din Tesla Model 3. Bestill dine slitesterke allværsmatter fra oss i dag!

Andre populære kategorier

Vi forstår viktigheten av kvalitet og pålitelighet. Derfor sørger Autohobby.no for at hver eneste gulvmatte vi tilbyr er grundig testet og godkjent for å møte de høye standardene du forventer.

Vanlige spørsmål om Tesla Model 3 gulvmatter

Passer disse gulvmattene til alle årsmodeller av Tesla Model 3?

Ja, våre gulvmatter passer alle årsmodeller av Tesla Model 3, inkludert facelift-versjonen fra 2021 og nyere. De passer imidlertid IKKE Highland-modellen som finnes i en egen kategori her i nettbutikken.

Hvordan rengjør jeg gulvmattene?

Gulvmattene er veldig enkle å rengjøre. Du kan enten tørke av dem med en fuktig klut eller vaske dem med såpe og vann. Mattene kan også enkelt tas ut for grundigere rengjøring eller spyles rent ved behov.

Er gulvmattene laget av slitesterke materialer?

Ja, våre gulvmatter er laget av høykvalitets materialer som tåler tøffe forhold. De har høy motstand mot slitasje, falming og deformasjon, noe som gjør dem svært holdbare over tid.

Vil gulvmattene gli rundt inne i bilen?

Nei, gulvmattene er designet med 3D-teknologi for å sikre en perfekt passform og stabilitet. Underlaget sørger for at mattene holder seg på plass og ikke glir rundt mens du kjører.

Hva er fordelene med høy kant på gulvmattene?

De høye kantene beskytter bilens interiør ved å holde vann, snø, søle og annet søl innenfor matten. Dette hindrer væske og skitt i å trenge inn i gulvet, noe som gjør det enkelt å holde bilen ren.

Hvor lang tid tar leveringen?

Vi tilbyr rask levering slik at du kan begynne å nyte dine nye gulvmatter så snart som mulig. For mer spesifikk informasjon om leveringstider, vennligst se vår fraktpolicy eller kontakt kundeservice.

Har dere kundestøtte tilgjengelig hvis jeg har spørsmål eller problemer?

Ja, vårt kundeserviceteam er alltid klare til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller problemer du måtte ha. Ikke nøl med å kontakte oss for hjelp.