Gå til innholdet

Vegglader / lader til hjemmet

Å installere en Tesla-lader hjemme er den tryggeste og mest effektive metoden for å lade Teslaer samt andre elektriske og hybridbiler.

En vegglader garanterer at bilen lades korrekt og er fulladet og klar hver morgen. Selv om nye Teslaer leveres med en husholdnings-adapter for nødlading, frarådes det å bruke vanlige stikkontakter til jevnlig lading, da dette kan overopphetes og øke risikoen for brann.

Når du skal velge hjemmelader for din Tesla, kan en Tesla vegglader være et godt valg, da den støtter hastigheter opptil 22 kW. Likevel krever dette ofte betydelige oppgraderinger av hjemmets elektriske system, og arbeidet må utføres av en elektriker med nødvendige godkjenninger.

Egenskapene til Tesla-laderen inkluderer kompatibilitet med alle elbiler som har en Type2-ladeport. Du kan overvåke og administrere ladingen via Tesla-appen, som tilbyr funksjoner som Wi-Fi-tilkobling for oppdateringer og strømdeling for flere Wall Connectors. Laderen kan gi opptil 71 km rekkevidde per time og støtter opptil 22 kW lading på trefasede nett. Den tilbyr også enkel installasjon på både enfase- og trefasenett, og har en kabellengde på 7,3 meter.

Her finner du Tesla sin lader

 

Adresse
Kristian Birkelands Vei 12, S.8, 4820 Froland
Telefon
45338347
E-postadresse
kontakt@autohobby.no
Foretaksregisteret
927 965 917 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business