Gå til innholdet

Tesla avduker offisielt den nye Model 3 Performance

Tesla avduker offisielt den nye Model 3 Performance

Tesla har offisielt avduket og åpnet bestillinger for den nye Model 3 Performance. Etter måneder med rykter, observasjoner av prototyper og lekkasjer, har Tesla endelig avduket den nye Model 3 Performance.

Hva er nytt?

Den nye Model 3 Performance er basert på den nye Model 3-oppdateringen som ble avduket i fjor, som manglet en ytelsesversjon til nå. Men det er mer enn bare en ytelsesversjon av oppdateringen. Tesla har definitivt tatt et skritt opp med denne nye versjonen.

Tidligere ytelsesversjoner var bare programvarelåste Model 3 Long Range Dual Motor-kjøretøy med bedre bremser og en spoiler kastet på toppen av det. Nå gjør Tesla mange flere endringer til den nye Model 3 Performance-versjonen, inkludert kroppsforandringer - spesielt en ny frontleppe og bakre diffusor. Det gir kjøretøyet et litt mer aggressivt utseende enn de vanlige versjonene av Model 3.

Ytelse

Folk kommer til å kjøpe den for ytelsen, som er den viktigste nye informasjonen som kommer fra den offisielle avdukingen da alt tidligere hadde lekket. Tesla bekreftet en 0 til 60 mph akselerasjon på bare 2,9 sekunder:

“Opplev vår siste generasjon Performance drivaggregat - det kraftigste som noensinne er montert på Model 3, noe som muliggjør mer enn 500 hestekrefter og 0 til 60 mph på så lite som 2,9 sekunder.”

Det er bra å ha litt moro ved et rødt lys eller når du passerer på motorveien, men for å ha ekte, trygg og lovlig moro med denne ytelsen, må du gå til racerbanen, og Tesla har en ny sporingsmodus for det.

Sporingsmodus

Tesla skriver om sporingsmodus:

“Vår siste sporingsmodus kalibrerer adaptiv fjæring, chassis og drivlinjestyring for å gi deg mer kontroll bak rattet. Når du kjører på bane, kan du tilpasse håndteringsbalanse, stabilitetskontroll og regenerativ bremsing nøyaktig etter din smak.”

Som tidligere Model 3 Performances, har den nye versjonen større bremsekalipere.

Interiør og Pris

Den nye Model 3 Performance kommer også med alle de nye endringene som ble introdusert i Model 3-oppdateringen, som en bakskjerm, tilpassbar stemningsbelysning og mer. Den eneste måten du vil gjenkjenne den som en Model 3 Performance fra andre Model 3s fra interiøret er med de nye sportssetene.

Bortsett fra den bekreftede 2,9-sekunders akselerasjonen, er den viktigste nye informasjonen som ble bekreftet i dag, prisen. Tesla bekreftet at den nye Model 3 Performance starter på $53,000 før insentiver.

Tesla hevder også en EPA-rekkevidde på 296 miles på en enkelt ladning - ytelsen tar nesten 50 miles av rekkevidden til Model 3. De 20" smidde hjulene er en stor faktor i den lavere rekkevidden, men 296 miles (476 km) er nok for de fleste.

Konklusjon

Med den nye Model 3 Performance har Tesla tatt et stort skritt fremover når det gjelder ytelse og design. Med en akselerasjon på 0 til 60 mph på bare 2,9 sekunder og en rekke nye funksjoner og designendringer, er det klart at Tesla fortsetter å presse grensene for hva som er mulig med elektriske kjøretøy.



Adresse
Kristian Birkelands Vei 12, S.8, 4820 Froland
Telefon
45338347
E-postadresse
kontakt@autohobby.no
Foretaksregisteret
927 965 917 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business