Gå til innholdet

Overnatte i en Tesla - fantastisk camping

Tesla Camp Mode er en lavenergi-modus som opprettholder luftstrøm og temperatur, lar deg slå på eller av interiørbelysningen, spille musikk eller strømmetjenester, og lade enheter. Tesla estimerer at Camp Mode bruker ca. 1% av batteriet per time, men dette kan variere avhengig av modell, utetemperatur, valgt innetemperatur, og tilkoblede enheter. Du kan justere temperaturen via appen uten å måtte bevege deg fra sengen.

Mye lagringsplass

Med en Tesla Model Y vil du ikke oppleve problemet med begrenset lagringsplass under camping. Bilen har et romslig bagasjerom, en sub-trunk, en mini sub-trunk og fotbrønner bak forsetene som gir rikelig med plass til alt campingutstyret ditt.

Du kan lett pakke alt kamera- og ryggsekkeutstyret ditt samt ekstra mat og forsyninger, og likevel holde forsetene frie. Hvis du er nøye med pakking, vil du sannsynligvis ikke trenge ekstra lagringsplass. På lengre reiser kan en takboks være nyttig, men for vanlige campingturer er det nok med bilens innebygde lagringsmuligheter.

Finn den perfekte campingmadrassen til Model Y

Med de fremre setene flyttet helt frem og de bakre setene nedfelt, har bakrommet på Tesla Model Y en lengde på 210 cm. Dette gir god plass til en god dobbel madrass, som kan dekke hele området uten problemer. Her kan du se madrass til Model 3 og Y, med 12V pumpe innebygget. Vi har også en eksklusiv madrass til Model Y her.  

Madrassen er rektangulær, mens bakrommet i Model Y er bredere mot forsetet og smalere mot bagasjerommet. Dette skaper en liten åpning mellom madrassen og dørene som enkelt kan fylles med en dunjakke for ekstra isolasjon og komfort.

4. Stjernekikking

Med det store panoramaglasset i taket kan du sove under stjernene uten å bekymre deg for insekter eller plutselige regnskyll. Takvinduet er ekstra tonet for å beskytte mot solen på dagtid, men på nattestid gir det en klar utsikt til himmelen.

Dette er en av de største fordelene ved å campe i en Tesla. Sørg for å ankomme campingplassen med et fullt batteri da det kan være vanskeligere å lade bilen der ute enn å ha en jerrykanne med bensin levert.

Tesla Camping Tips

I camping-modus i Tesla kan du nyte komforten av hjemmet mens du er ute i naturen. Her er noen tips for å gjøre din Tesla-campingopplevelse uforglemmelig:

  • 1. Fullade før du kommer til campingplassen
  • 2. Pakk smart for en komfortabel natts søvn
  • 3. Oppgrader campingopplevelsen med Teslas ekstrautstyr

1. Fullade før du kommer til campingplassen

Sørg for at du har fulladet bilen før du drar til campingplassen. Fordi camping-modus bruker mellom 5% og 15% av batteriet per natt, er det viktig å ha nok strøm. Hvis noe uforutsett skjer, trenger du kanskje mer strøm enn forventet.

Etter alt kan lading på et campingområde være mer komplisert enn å få en bensinkanne levert.

2. Pakk smart for en komfortabel natts søvn

Med et smart pakkesystem kan du sikre at du har alt du trenger for en god natts søvn. Utnytt plassen i Model Y’s bagasjerom, sub-bagasjerom og fotbrønner bak forsetene.

Utnytt de mange oppbevaringsmulighetene som Model Y tilbyr, fra det romslige bagasjerommet til sub-trunken. Pakk smart og unngå behovet for ekstra lagring som takbokser, slik at du kan la sengen stå oppreist mens du kjører.

3. Oppgrader campingopplevelsen med Teslas ekstrautstyr

Bruk Teslas tilbehør for å gjøre campingopplevelsen enda bedre. Et godt valg er en takboks for ekstra oppbevaring eller en spesialdesignet campingmadrass.

Med et utvalg av tilbehør designet for camper som deg, kan du virkelig oppgradere opplevelsen. Invester i en takboks hvis du har behov for ekstra plass, eller bruk en campingmadrass som passer perfekt inn i baksetet for optimal komfort.

Vi anbefaler sterkt å ha solskjerm / lystetting for din Tesla når du camper også. Sjekk ut dette settet for lysskjerming for Tesla Y og 3

Camping Mode-funksjoner

1. Klimakontroll for en koselig natts søvn

Tesla Camp Mode er utstyrt med en funksjon for klimatekontroll som lar deg opprettholde en behagelig temperatur gjennom natten. Uansett om du foretrekker en kjølig 18°C eller en varm 20°C, kan du enkelt justere temperaturen via Tesla-appen uten å måtte forlate sengen. Dette sikrer en komfortabel og uforstyrret søvn.

2. Underholdning for en avslappende kveld

Camp Mode tilbyr også et bredt spekter av underholdningsmuligheter slik at du kan slappe av etter en lang dag. Du kan strømme musikk eller se dine favorittprogrammer, alt innenfor komforten av din Tesla.

Å ha tilgang til underholdning i bilen gjør campingopplevelsen mye hyggeligere. Kan du tenke deg noe bedre enn å høre på yndlingsmusikken din eller se en film mens du ligger komfortabelt under stjernene? Med Camp Mode kan du holde deg underholdt uten å måtte forlate din koselige campingplass. En virkelig unikt og brukervennlig funksjon.

3. Sikkerhetsfunksjoner for sinnsro

Sikkerhet er avgjørende når du camper i en bil. I Camp Mode kan du låse dørene ved hjelp av Tesla-appen eller skjermen, noe som sikrer at du føler deg trygg mens du sover. Du kan også slå av de indre lysene for å unngå å trekke oppmerksomhet.

Selv om Camp Mode gir en rekke komfortfunksjoner, er det viktig å merke seg at dørene ikke låser seg automatisk. Dette betyr at du proaktivt må låse bilen med appen eller skjermen. Du vil også legge merke til at lysene i bagasjerommet tennes når du åpner en dør, noe som kan være en fordel når du trenger et nattebesøk til toalettet. Tesla har designet disse funksjonene for å gi deg en trygg og komfortabel campingopplevelse.

Forberedelse til ditt Tesla-campingeventyr

1. Sjekk bilens batterihelse

Før du legger ut på campingeventyret, er det viktig å sikre at Teslaens batteri er i god stand. En bil med fulladet batteri gir deg den beste forutsetningen for en trygg og komfortabel natt. Tesla Camp Mode bruker omtrent 5-15% av batteriet per natt, så det er lurt å ha mest mulig strøm på forhånd. Å være forberedt vil spare deg for unødvendige bekymringer underveis.

2. Planlegg ruten og campingplassen

En god plan er halve reisen. Før du drar, bør du kartlegge ruten og finne campingplasser som har lademuligheter, enten via konvensjonelle stikkontakter eller høyere krafttilkoblinger i RV-områder. Dette sikrer at du har nok strøm til både camping og kjøring. En godt planlagt tur eliminerer faren for å stå igjen med tomt batteri.

Å planlegge ruten din på forhånd kan også hjelpe deg å finne de beste campingplassene med lademuligheter. Selv om noen campingplasser tilbyr standard stikkontakter, kan høyere krafttilkoblinger som 30 eller 50 amp være mer effektive. Hold øye med disse alternativene når du planlegger stoppene dine. Å ha en backupplan, som en nødlader i bilen, kan redde dagen hvis noe skulle gå galt.

3. Last ned Tesla-appen for fjernkontroll

Med Tesla-appen kan du kontrollere mange av bilens funksjoner uten å måtte være fysisk til stede. Dette inkluderer å justere temperaturen, låse dører eller sjekke batterinivået. Last ned appen og bli kjent med dens funksjoner før campingturen din.

Tesla-appen gir deg frihet og fleksibilitet mens du camper. Du kan justere temperaturinnstillingene om natten uten å reise deg fra soveposen, og du kan låse bilen fra appen om du glemmer å gjøre det før du sovner. Appen er en uvurderlig følgesvenn for en smidig campingopplevelse, og å lære seg funksjonene på forhånd vil gi deg en mer problemfri tur.

Hva er camping-mode i Tesla

Når du camper i en Tesla, vil du garantert få oppmerksomhet på enhver campingplass. Tesla camp mode er en lavstrømsmodus som du finner i temperaturkontrollene på bilen. Med camp mode kan du opprettholde luftstrøm og temperatur, styre belysningen inni bilen, spille musikk eller strømmetjenester, og lade dine enheter. Tesla anslår at camp mode bruker omtrent 1% av batteriet per time, men dette varierer. Med fulladet batteri kan du nyte en komfortabel natt uten å måtte bekymre deg for strømmen. Husk at camp mode ikke låser dørene automatisk – det må du gjøre manuelt.

Hva er camping-mode i Tesla

Camping-mode i Tesla lar deg oppleve komfortabel camping uten de vanlige problemene ved bilcamping. Med denne funksjonen kan du holde temperaturen stabil, ha lys inne eller av, spille musikk, og lade enheter. Den bruker omtrent 1% batteri per time, noe som gjør den energieffektiv. Enkel tilgang fra Tesla-appen betyr at du aldri må forlate komforten av soveplassen din for å justere innstillinger, mens den romslige Model Y gir deg rikelig med lagringsplass og en flott utsikt gjennom panoramaglasstaket. Husk bare å låse dørene manuelt for ekstra sikkerhet.

Adresse
Kristian Birkelands Vei 12, S.8, 4820 Froland
Telefon
45338347
E-postadresse
kontakt@autohobby.no
Foretaksregisteret
927 965 917 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business