Gå til innholdet

Alt du trenger å vite om takstativ til Tesla

Med et solid takstativ til din Tesla, kan du enkelt sikre at du får med deg alt utstyret du trenger til den neste store eventyret. Enten det er ski, sykler eller kajakker (kan kreve tilleggsutstyr), tilbyr takstativ en løsningen som er trygg, robust og enkel å montere. I denne bloggen vil vi guide deg gjennom det viktigste du trenger å vite, med alt fra hvor mye vekt du kan laste på til praktiske tips for transport av forskjellig utstyr.

Det er på tide å utnytte din Tesla til det fulle og gjøre reisen både spennende og pakkingen for ferieturen mer stressfri.

Hva kan takstativer brukes til

Transport av utstyr og materiell

Et takstativ er uunnværlig når du ønsker å transportere utstyr som er for stort for bilens bagasjerom. Enten det er kajakker, sykler eller surfebrett, gir takstativet en sikker og stabil løsning. Med en lastgrense på 75 kg kan du enkelt frakte to store kajakker eller en takboks fylt med utstyr. Husk alltid å bruke strammestropper for å sikre lasten din trygt og forsvarlig.

Ved å kombinere stativet med en takboks så kan du også legge kofferter, bagger og annen bagasje på taket. Bare husk på å ikke laste med for mange kilo.

Økt lagringsplass

Takstativet gir deg ekstra lagringsplass og frigjør verdifull plass inne i bilen. Dette er ideelt for lange turer hvor du trenger å pakke mye utstyr.

Når du bruker takstativ for å øke lagringsplassen, kan du laste opp alt fra campingutstyr til sportsutstyr uten å bekymre deg for plassbegrensninger. De robuste stativene er designet for tung bruk, og deres strømlinjeformede design sikrer en rolig og stabil kjøretur. Pass på at lasten ikke overskrider bilens maksimale vektgrense, som er nøyaktig 75 kg, og sikre at alt er godt festet for å unngå farlige situasjoner på veien.

Hvilke takstativ passer min Tesla

Modell-spesifikke takstativ

På Autohobby selger vi for øyeblikket kun ett takstativ, som er designet for å passe både Tesla Y og Tesla 3. Dette gjør det enkelt for deg å velge riktig stativ, uten bekymring for kompatibilitetsproblemer. Takstativet er superenkle å montere på begge Tesla-modeller og inneholder alle komponentene du trenger for en trygg og sikker montering.

Fordelen med at det samme stativet passer på både model 3 og Y er at du kan ta med deg stativet når du senere bytter modell. 

Montering av takstativ for Tesla Y og 3:

Tekniske spesifikasjoner og sikkerhet

Hvor mye vekt kan jeg belaste stativet med

Vårt takstativ er designet for å bære opptil 75 kg. Systemets maksimale vekt bestemmes imidlertid av kjøretøyet selv, som er nettopp 75 kg på dagens modeller. Hvordan det blir fremover tør vi ikke si.  Husk alltid å sikre alt du frakter på taket veldig godt. Dette er ikke bare for å beskytte utstyret ditt, men også for å sikre din egen og andres sikkerhet.

Maksimal hastighet og kjøreforhold

For sikker og stabil kjøring bør du ikke overstige en hastighet på 120 km/t med last på taket. Når du kjører med takstativet fullt lastet, vil du merke en viss effekt på bilens aerodynamikk og forbruk. Kjør forsiktig og juster hastigheten etter vei- og værforhold.

Under lange kjøreturer eller i kraftig vind, kan den økte luftmotstanden påvirke bilens batteribruk. Vær oppmerksom på hvordan bilen føles på veien: enhver merkbar ustabilitet bør tas som et tegn på at du bør redusere hastigheten. Takstativene våre er bygget for tung bruk og gir deg en rolig tur, men det er viktig at du alltid kjører ansvarlig.

Alt du trenger å vite om takstativ til Tesla

Et takstativ er essensielt for deg som eier en Tesla og ønsker å transportere forskjellige typer utstyr på biltaket. Det er enkelt å montere, passer både Tesla Y og Tesla 3, og kan bære opptil 75 kg. Du kan frakte alt fra kajakker til skiutstyr og sykler dersom du finner passende tilleggsutstyr, noe som gir deg friheten til å følge dine lidenskaper uten bekymring for lastekapasiteten. Sørg for å sikre lasten godt, og du vil kunne dra på eventyr komfortabelt og trygt.

En takboks vil hjelpe med solskjerming på de varmeste dagene i ferien, men dersom det ikke holder vil vi anbefale denne solskjerming til tesla model 3 og Y, eventuelt denne lyse solskjermingen til Model Y.

Adresse
Kristian Birkelands Vei 12, S.8, 4820 Froland
Telefon
45338347
E-postadresse
kontakt@autohobby.no
Foretaksregisteret
927 965 917 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business