Gå til innholdet

10 must-have Tesla-tilbehør for enhver eier

Tesla har revolusjonert bilindustrien med sine luksuriøse elektriske biler, som kombinerer avansert teknologi med stilrent design. Men for å virkelig få mest mulig ut av Tesla-opplevelsen, er riktig tilbehør et must. Disse tilbehørene gir ikke bare bilen et personlig preg, men kan også forbedre funksjonaliteten og komforten betydelig. I denne teksten presenterer vi de 10 beste tilbehørene enhver Tesla-eier bør vurdere.

 

Optimaliser belysningen med LED-lys

Å oppgradere belysningen i bilen kan gi en betydelig forbedring av interiøret. Med LED-lys for Tesla Model 3 og Y kan du enkelt erstatte de originale lysene med sterkere eller mer stilige alternativer. Installeringen tar kun 10-15 minutter og gir interiøret et flott utseende. Velg mellom skarp hvit, blå eller rød for å skape den atmosfæren du ønsker. Dette er et enkelt, men effektivt oppgraderingsalternativ for Tesla tilbehør.

 

Smart oppbevaringsløsning

Å holde interiøret ryddig og organisert kan være utfordrende uten riktige oppbevaringsløsninger. Den smarte oppbevaringsboksen med knapper er et praktisk tillegg som monteres under eller rundt skjermen i Tesla Model Y og 3 fra 2017 til 2023. Med fysiske knapper kan denne boksen kontrollere flere funksjoner i bilen, og den integreres sømløst med resten av interiøret. Dette gjør det til en ideell løsning for å skape orden i bilen.

 

Forbedre dashbordopplevelsen

En oppgradering av dashbordet kan vesentlig forbedre kjøreopplevelsen. Den nye F9 dashbordskjermen for Tesla Model 3 og Y tilbyr en høyoppløselig touchskjerm som støtter CarPlay og Android Auto. Skjermen er designet for enkel integrering og er DIY-vennlig. Med mulighet for over-the-air oppdateringer og støtte for 4G-simkort, gir denne skjermen både funksjonalitet og stil til bilens interiør.



Effektiv og estetisk USB-løsning

En god USB-løsning er viktig for å holde enhetene dine ladet mens du er på farten. USB Bar Slim for Tesla Model 3 & Y tilbyr en diskret og effektiv måte å holde enheter koblet til bilen. Denne USB-huben støtter quick-charging på 27W og passer perfekt inn i midtkonsollen, bortsett fra Model 3 Highland som ble lansert i 2023.

 

Praktisk koppholder for baksete

For dem som ofte har passasjerer i baksetet, er en foldbar koppholder for Tesla Model Y & 3 et praktisk tillegg. Koppholderen kan enkelt foldes når den ikke er i bruk, noe som sparer plass og gir økt komfort for baksetepassasjerene. Enkel å installere med dobbeltsidig teip.

 

Beskytt bilen med skvettlapper

Beskytte Teslaen din mot slitasje og lakkskader med skvettlapper for Tesla Model Y. Dette settet inneholder fire skvettlapper som installeres enkelt og beskytter mot steinsprut og annen veigrus. Det er et rimelig og effektivt tiltak for å bevare bilens ytre.

 

LED-baklys for futuristisk stil

Et stilig tilbehør som vil gi et unikt utseende til bilen, er LED-stripe baklys for Tesla Model Y/3. Knightrider LED-bar gir bilen din et moderne og futuristisk preg, og installasjonen er enkel. Med flere lysmoduser og ikke-destruktiv installasjon, er dette en enkel måte å gjøre din Tesla mer synlig og stilfull.

 

Kreative RGB baklykter

For de som ønsker å legge litt ekstra personlighet til bilen, er X-treme RGB baklykter for Tesla Model Y/3 et perfekt valg. Med justerbar farge og animasjoner, gir disse lyktene en kul show-faktor til enhver kjøretur. De er også praktiske å installere, noe som gjør dem til en favoritt blant mange Tesla-eiere.

 

Trygg kjøring med Safedrive Pro

Øk sikkerheten din på veien med Safedrive Pro, et system som gir deg sanntidsvarsler om potensielle farer, politikontroller og fotobokser i nærheten. Denne enheten forbedrer kjøreadferdene dine med verdifulle tilbakemeldinger om veien foran deg, og kan bidra til en mer avslappet og tryggere kjøreopplevelse.

 

Elektrisk frunk soft-close

elektrisk frunk soft-close for Tesla Model Y, 3, S

For de som ønsker mer praktisk bruk av bagasjerommet foran, er elektrisk frunk soft-close for Tesla Model Y, 3, S et uvurderlig tillegg. Denne funksjonen gjør det lett å lukke frunken uten å bekymre seg for bulker eller skader, med enkel installasjon og brukervennlig design.

 

Disse ti elementene representerer noen av de beste tilbehørene som forbedrer Tesla-opplevelsen. Ved å velge riktig Tesla tilbehør kan du ikke bare personalisere kjøretøyet ditt, men også legge til funksjonalitet som gjør hver kjøretur mer behagelig og sikker. Besøk vår nettbutikk autohobby.no for mer informasjon om disse enkle og praktiske tilbehørene.

 

Adresse
Kristian Birkelands Vei 12, S.8, 4820 Froland
Telefon
45338347
E-postadresse
kontakt@autohobby.no
Foretaksregisteret
927 965 917 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business